Sportdag 18-6-2021

Beste,

 

Op 18 juni wordt de sportdag gehouden op school voor de leerlingen van groep 3 tot en met 8 en de intermezzo. 

 

Voor de groepen 3 tot en met 6 zijn er vier verenigingen die rondom de school activiteiten komen aanbieden. Belangrijk is dan ook dat hier op wordt gekleed. Dit vraag om sportieve kleding, buitenschoenen waarop gesport kan worden en gymschoenen (één onderdeel is in de gymzaal). Deze groepen gaan gedurende de ochtend steeds een half uur lang een clinic volgen. Rond 11:30 eindigt voor deze groepen de sportdag en gaan zij terug naar de klas. 

 

Groep 7/8 en de intermezzo hebben ook hun sport momenten rondom de school maar gaan ook naar het dwaalpark om op het water een leuke activiteit te doen. Het is dan ook van belang dat de kinderen op de fiets naar school komen. Zo kunnen zij snel van de ene activiteit naar de andere komen. Wat betreft kleding; deze moet sportief zijn (en mag nat worden), sportieve buitenschoenen en gymschoenen. Er zijn geen kleedkamers beschikbaar bij het dwaalpark dus zorg ervoor dat je kleding die nat mag worden al aanhebt. Om 11:45 beginnen de groepen bij hun eerste onderdeel. Om 14:10 eindigt het laatste onderdeel en gaan de kinderen naar de klas om daarna naar huis te gaan.

 

Mocht u nog vragen hebben of opmerkingen mail mij dan even persoonlijk op Rowan.de.droog@stichtingpenta.nl of bericht mij via Fiep.

 

Met sportieve groeten, 

 

Rowan de Droog

gym gym